Over ons

Over ons

Vanaf 1 juli 2023 vormen alle woonorganisaties in Limburg samen een nieuwe woonmaatschappij 'Wonen in Limburg'. Van 19 organisaties naar 1. We gaan allemaal samenwerken om onze klanten in de toekomst nog beter te kunnen helpen. We kunnen immers veel bijleren van elkaar. Onze organisatie verandert dus een beetje, maar onze doelstellingen blijven dezelfde. 

Missie

Samen creëren we duurzame en betaalbare woonoplossingen overal in Limburg.


Wonen in Limburg creëert een krachtig netwerk dat het woonaanbod aanzienlijk vergroot en de dienstverlening versterkt. We gaan verder dan het verkopen en verhuren van woningen en hebben oog voor de kleine zaken van alledag die ertoe doen. We zetten in op duurzame woonoplossingen voor een correcte prijs. We geloven in de schaalvoordelen en de efficiëntie die ze opleveren voor onze bewoners en onze partners. Wonen in Limburg realiseert levendige buurten waar iedereen zich echt thuisvoelt, waar het aangenaam vertoeven is en waar iedereen kan bouwen aan een mooie toekomst.

Visie

Een betaalbare thuis voor iedereen.


Wonen in Limburg is de referentie voor betaalbaar wonen in Limburg. Onze ambitie is helder. We vergroten het woonaanbod, verminderen de wachtlijsten en houden wonen betaalbaar. Iedereen in Limburg verdient een eigen thuis. Samen met onze bewoners, medewerkers en partners bundelen we de krachten en delen we onze expertise. Wonen in Limburg is de netwerkorganisatie op het vlak van wonen voor onze lokale besturen en partnerorganisaties. Door blijvend te innoveren bouwen we aan de duurzame woonoplossingen van morgen.

Waarden

  • Steeds nabij: We staan dicht bij de mensen. Toegankelijk zijn voor onze kandidaten, huurders en kopers staat altijd voorop, zowel lokaal als digitaal.
  • Groots in verbinden: We maken kwaliteitsvolle en duurzame connecties tussen onze medewerkers en onze partners doorheen gans Limburg. Het verbeteren van de dienstverlening en het versterken van kennis zijn onze leidraad.
  • Integer: Wonen in Limburg is de betrouwbare partner waar mensen terecht kunnen voor een betaalbare thuis. We zorgen voor transparante, heldere en empathische communicatie. Zo openen we deuren naar een betere toekomst.
  • Vernieuwend: Innovatie zit in ons DNA. Het is het fundament voor de oplossingen van morgen. We werken voortdurend aan een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar onze medewerkers zich verder kunnen ontplooien en samen kunnen groeien.

Wie is WiL?

Maak kennis met het organogram, de drie deelwerkingsgebieden en het organogram van WiL.